08 November, 2008

MAJKA I KĆI UBILE MUŠKARCA S KOJIM SU BILE U LJUBAVNOJ VEZI?


UNAKAŽENO tijelo 42-godišnjeg Boška Živkovića danas su pronašli mještani zaseoka Osjenčanske Čivčije kod Doboja. Policijski uviđaj započeo je u poslijepodnevnim satima nakon što je Nedo Živković, brat nastradalog, prijavio da su dijelovi tijela pronađeni zakopani pedesetak metara od kuće u kojoj je Živković živio.

Policija prema još nepotvrđenim informacijama za ovaj okrutan zločin sumnjiči 75-godišnju J. S. i njenu 43-godišnju kćer N. S., a nagađa se kako je ubojstvo bilo zločin iz strasti. Naime, prema seoskim nagađanjima, Živković je bio u ljubavnoj vezi s obje žene, a policijska ispitivanja kojima bi se ova informacija trebala provjeriti su još u toku.

Na mjesto na kojem je pronađeno tijelo izašli su policijski inspektori i tužilac Okružnog suda u Doboju Uzejir Hadžić, a raskomadani ostaci Živkovićevog tijela uskoro bi trebali biti poslani na obdukciju. Policiji su se već javili i svjedoci koji tvrde da su prije mjesec dana u blizini kuće J. S. čuli pucnjeve iz pištolja pa je nejasno kako dobojska policija opsežnu i ozbiljnu istragu nije pokrenula i ranije.

Nakon što je tijelo pronađeno, selom su počela kružiti i nagađanja o uzrocima smrti S. S. koji je preminuo pod čudnim okolnostima prije tri godine, ali istraga nikad nije pokrenuta. Susjedi tvrde da su na glavi S. S. tada primijetili neobičnu ranu, a N.S i J. S. na njegovom su sprovodu zabranili da pogrebna povorka krene iz kuće, te su navodno bližoj rodbini čak zabranili dolazak na njegovu sahranu. Službena verzija je da je S. preminuo nakon što se poskliznuo pred kućom u kojoj je živio.

Podsjetimo, nestanak Boška Živkovića je prije mjesec dana prijavio njegov brat, koji je sa sumještanima organizovao pretragu terena. Upravo je on danas pronašao Živkovićevo tijelo.

Cvjetko Udovičić